AKTUELNO

Shvatio je da neke stvari u svom ponašanju, ipak, mora da promeni.

Jedan od učesnika "Zadruge 2", čiji je početak zakazan za četvrtak 6. septembar, biće pevač, iskusan rijaliti igrač Lepi Mića. On je jutros gostovao u emisiji "Novo jutro" Dee Đurđević i Predraga Sarape, kojima je otkrio da je uzbuđen zbog novog rijaliti iskustva koje je pred njim, kao i da će se njegovo ponašanje ovaj put znatno razlikovati.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovaj put neću psovati, biću jako fino vapitan, kulturan - obećao je Lepi Mića, a potom konkretizovao stvari koje u svom ponašanju želi da promeni.

Foto: TvPink Printscreen

Svađaću se ja tamo, daleko od toga da neću, ali mislim da su me te psovke uvek koštale nekog boljeg plasmana. Vidim da je narod podeljen, poštuju me i cene, ali te psovke me ukopaše. Moram to da promenim. Može čovek sve kad hoće, ali ja više psujem da bih nekog doveo u red, da ga malo smirim. Psovkama dajem do znanja: "Ostavite me na miru". Mada, mislim da više to meni ne priliči. Pokušaću da ostanem isti, ali da izbacim te psovke i da vidim da li će to uticati na moj plasman i mišljenje naroda - rekao je Mića, a da li će uspeti u svojoj nameri, ostaje da se vidi.

Njegov intervju pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'