AKTUELNO

Da li će se njena prognoza ostvariti?

Nedeljama unazad gledaoci su imali priliku da se uživo uključuju u emsiju "Zadruga - narod pita" i bivšim učesnicima ubedljivo najgledanijeg rijalitija u regionu postavljaju pitanja. Sinoć su imali priliku da postavljaju pitanja bivšoj zadrugarki Teodori Džehverović koja je u jeku popularnosti nakon napuštanja luksuznog imanja u Šimanovcima.

Foto: TvPink Printscreen

Teodora, kao učesnica prve sezone ''Zadruge'' je prokomentarisala početak druge sezone najočekivanijeg rijalitija u regionu. Pored osvrta na već poznate učesnike, ona je iskreno odgovorila.

Mislim da će svakako biti zapaženo u odnosu na Zadrugu 1,volela bih da se nadmaši šta se dešavalo u Zadruzi 1, jer tu su ozbiljni ljudi i ekipa - rekla je Teodora i nastavila:

Foto: Pink.rs

Najveći fokus je bio na ljudima koji su več bili, tako da će ta njihova priča da bude nastavljena. Miljana, Aleksandra koja će tamo da se nastave. Mislim da će najviše biti sukoba mišljenja i ratova - završila je Teodora.

Pročitaj više: OSVETA SE SLUŽI HLADNA! Mina se naoštrila, pa poručila bivšim cimerima: Ko se zadnji smeje, NAJSLAĐE SE SMEJE! (FOTO)

Kako je to sve izgledalo pogledajte u video-snimku ispod.

I. Radulović

#Aleksandra Subotić

#Miljana Kulić

#Teodora Džehverović

'