AKTUELNO

Mesec slavlja u porodici plavokose pevačice.

Poznata pevačica Ilda Šaulić danas je u "Novom jutru" Dee Đurđević i Predraga Sarape s ponosom najavila svoj prvi solistički koncert, koji će na letnjoj sceni "Topčiderca" održati 12. septembra ove godine.

Foto: TvPink Printscreen

- Proslavljam deset godina karijere, to je moj prvi solistički koncert - ushićena je bila Ilda, koja je objasnila da će to biti veče za odabrane, budući da prostor koji je odabrala za koncert primima do hiljadu ljudi.

Foto: TvPink Printscreen

- Drago mi je zbog toga. Ta ideja je potekla od prijatelja i saradnika i familije, koji su pomogli da ovih deset godina izgleda ovako kako izgleda do sad, tako da se zaista radujem i punom parom se spremam za to da to bude jedno posebno veče. Nadam se da će sve proteći u najboljem mogućem redu - rekla je Ilda, koja je otkrila da će joj te večeri podršku pružiti članovi porodice, samim tim i Šaban Šaulić.

Mesec slavlja

Ilda ovog meseca proslavlja dve godine braka sa suprugom Bojanom Vučković, ali to nije jedino slavlje koje će joj upotpuniti ovaj period.

- Septembar je i meni lično i suprugu slavljenički mesec. Mi svaki dan imamo neke proslave i, eto, sticajem okolnosti i moj koncert je tad, i tatin rođendan je za koji dan, i od saradnika mojih, od moje devojčice, sestrine ćerkice, sina, zeta, svekrve... Svi su u septembru. To su zaista bitni ljudi koji su meni mnogo dragi.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Bojan Vučković

#Ilda Šaulić

'