AKTUELNO

Ovaj prizor ga je raznežio i podsetio na jednu od najvoljenijih žena u njegovom životu.

Duško Radonjić, učesnik prve sezone "Zadruge", u rijaliti ušao je kao podrška svojoj ćerki Andrijani Radonjić. Njih dvoje imali su vrlo korektan odnos sve do momenta dok njegova mezimica nije ušla u emotivnu vezu sa Nemanjom Đerić Đeksonom.

Foto: Pink.rs

Tada su nastale prve trzavice koje su na nekoliko dana narušile njihov odnos. Naime, Dušku se nije dopadao izabranik njegove ćerke, jer je smatrao da on nije najbolja prilika za nju. No, Andrijana se oglušila o njegove savete i nastavila je tu vezu, koja se ubrzo po završetku "Zadruge" i okončala.

Pročitajte još: POČELE SVAĐE?! Sanja UPUTILA ŽESTOKE REČI Matoroj, a ona joj OVAKO UZVRATILA! (FOTO)

Andrijanina veza sa Đeksonom je bilo samo jedna sitnica koja je uzburkala njihov odnos koji se ubrzo potom i vratio u normalu, a da je i dalje tako i da se nisu pojavile nove nesuglasice svedoči i fotografija koju je Duško postavio na svoj Instagram nalog.

Naime, Duško se fotografisao pokraj pristaništa gde je plovio brodić koji nosi isto ime kao i njegova ćerka Andrijana. To je Radonjića veoma raznežilo, pa je odlučio da osveži svoj Instagram nalog novom fotografijom baš na tom mestu.

Foto: TV Pink Printscreen

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

'