AKTUELNO

Malo ko je verovao u ovu romansu, ali ona je opstala i prerasla u ozbiljnu vezu.

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković zavolele su se pred kamerama najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge", a nedavno su proslavile i 11 meseci veze.

Iako su gledaoci ali i učesnici ovog šou programa davali Sanji i Matoroj male šanse za opstanak, one su sve demantovale i dokazale da je njihova ljubav ona prava.

Pored Sare Reljić i Vladana Vojnovića Vojketa, njih dve su jedini par koji je opstao i nakon rijalitija, dok su sve ostale ljubavi započete u Beloj kući okončane.

Ovoga puta, Stankovićeva je na svom Instagram profilu podelila prepisku sa Jovanom, u kojoj joj Tomićeva na bezbroj načina izjavljuje ljubav.

Zaslužuješ svu pažnju i ljubav ovog sveta. Ti si moje nebo, moje sunce! Volim te. Koga boli ku*ac za hejtere. Volim te toliko da ne mogu da zamislim tu količinu. Ljubav koju ja osećam prema tebi ti hejteri nikad neće ni osetiti. Ti si moje sve, ali zaista - pisala je Matora lepoj plavuši.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: ČETIRI DANA PRED ZADRUGU 2 LUNA SHVATILA DA NE MOŽE BEZ SLOBE?! Jedan detalj ju je ODAO, o ovome SVI BRUJE! (FOTO)

Podsetimo, Sanja je nedavno otvoreno podržala LGBT populaciju i promovisala predstojeći "Prajd" na svom Instagram profilu.

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'