AKTUELNO

Ovakvu je do sada nisu viđali.

Pop zvezda Nataša Bekvalac je nakon izuzetno turbulentnog perioda tokom kojeg je, kako tvrdi, doživela nasilje od strane supruga Luke Lazukića, rešila da se vrati svojoj najvećoj ljubavi - muzici, i maksimalno se posveti poslu i fanovima koji je, gde god da se pojavi, dočekuju raširenih ruku. Koncertna druženja širom regiona joj, zaključuju mnogi, i te kako prijaju, međutim, i lepa pevačica i dalje ne uspeva da ne misli na sve nedaće koje su joj u poslednjih nekoliko meseci u potpunosti promenile život.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pre nego što se uputila na jedan prestonički splav na unapred zakazani nastup, Nata je fotografijom na Instagramu svojim pratiocima i publici poručila da je spremna, međutim, pojedinci su zaključili suprotno. Budući da je pozirala bez prepoznatljivog osmeha, ovaj put s neuobičajeno ozbiljnim, neki bi rekli - utučenim izrazom lica, mnogi su zaključili da je Nata u dubini duše, zapravo, tužna.

Nesklad tela i duha. Crveno na radost, na licu tuga - zaključio je jedan Natašin fan, dok ju je drugi upitao: "Gde je tvoj divni osmeh koji te krasi?!".

Da li lepoj pevačici mnogobrojni problemi i dalje svakodnevno kvare raspoloženje ili je pak samo želela da se publici prikaže u drugačijem svetlu i ispozira kako do sada nije, zna samo ona.

Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'