AKTUELNO

Očitala lekciju kada je ljubav u pitanju.

Kao bomba je odjeknula vest da se bivši zadrugar koji je u rijalitiju zaveo mnoge devojke, Nemanja Đerić Đekson, pomirio sa bivšom devojkom Tijanom Stojanović koju je prevario upravo u "Zadruzi".

Foto: e-stock Miloš Rafailović/Printscreen Instagram

Iako su se često prepucavali preko medija i iznosili "prljav veš", rešili su da zaborave na sve nesuglasice i svojoj ljubavi pruže još jednu šansu.

Đekson je u rijalitiju otpočeo romansu sa Pinkovom zvezdom Andrijanom Radonjić - njihova ljubavna priča završila se neslavno, a nakon vesti o reperovom pomirenju sa Tijanom, svi su očekivali odgovor mlade pevačice.

Ona nije želela da komentariše novonastalu situaciju, ali je sada novom objavom na Instagramu navela sve da pomisle da se obratila upravo svom bivšem dragom.

Javi se kad stigneš kući. Pusti, ja ću. Čekaj da te pokrijem. U prodavnici sam, šta ti se jede. Naspavaj se, ja ću da rešim. Javi ako ti zafali para... Različiti načini da ti neko kaže "Volim te" - stoji u Andrijaninoj objavi.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: SVI PUCAJU IZ PRAZNE PUŠKE! David Dragojević isprozivao svoje buduće cimere u 'ZADRUZI 2' a onda im preporučio tablete za smirenje! (VIDEO)

Da li je mlada pevačica ovim želela da poruči Nemanji da nije shvatao male znake pažnje kojima mu je dokazivala ljubav ili pak ona te znake s njegove strane nije uočavala, ostaje da saznamo.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'