AKTUELNO

Tvrdi da sa svojim suprugom ima specifičan odnos.

Danas je sa emitovanjem počela osamnaesta sezona "Magazina IN", autorske emisija voditeljke Sanje Marinković. Ona je u prvom izdanju svoje emisije u novoj sezoni ugostila buduće stanovnike "Zadruge 2".

Foto: RTV Pink

Od 6. septembra u najvećem rijaliti programu do sada gledaćemo pored mnogobrojnih zadrugara i Lunu Đogani, Mirka Gavrića, blizance Dragutina i Miroslava Vasića koji su poznatiji kao Giba i Mika, njihove roditelje Radu i Radeta Vasića, ali i sudiju u penziji Snežanu Ilić koji su bili gosti Sanje Marinković.

Foto: RTV Pink

U studiju "Magazina IN" bila je prisutna i supruga Mirka Gavrića pevačica Dragana Rakčević koja je sedela u publici, a ona je u jednom trenutku veoma zapala za oko Radi Vasić.

Foto: RTV Pink

Samo Gavriću, šteta što ostavljaš ovako lepu ženu kod kuće. Pazi dok si u Zadruzi da neko ne uhvati tvoju ribu - rekla je Rada Vasić.

Foto: RTV Pink

Ja verujem u svoju suprugu gospođa Rado. Nas dvoje imamo jedan specifičan odnos. Mi smo pre svega najbolji prijatelji, potpuno poverenje imamo... Automatski to dosta govori kakvo mišljenje i stav imamo oboje o braku. Ja sam neko ko je sa 33 godine odlučio da se oženi, do 33. godine sam svašta radio - izjavio je Mirko.

Foto: RTV Pink

Supruga ti je lepotica - dodala je Rada.

Podsetimo, upravo su se na svadbi Mirka Gavrića i Dragane Rakčević upoznali Luna Đogani i Slobodan Radanović, koji su u prvoj sezoni "Zadruge" bili u emotivnoj vezi iako je on tada bio oženjen.

Autor: S. K.

#Mirko Gavrić

#Rada Vasić

'