AKTUELNO

Ne mogu da dođu sebi od šoka.

Jutros oko 8:30h na parkingu ispred zgrade u ulici Ljutice Bogdana eksplodirao je automobil koji je poslednjih meseci vozila voditeljka rijalitija "Zadruga" Dušica Jakovljević.

Od jačine udara popucali su prozori i na okolnim zgradama, a džip je potpuno uništen. Na svu sreću povređenih nije bilo, a vidno uznemirenoj voditeljki je pružena i lekarska pomoć. Motiv eksplozije je još uvek nepoznat, a voditeljka je tokom nedavnog gostovanja u emisiji "Rada sam" izjavila da je dobijala pretnje.

Foto: RTV Pink

Čitava domaća javnost u šoku je zbog nemilog događaja koji je zadesio jednu od omiljenih srpskih voditeljki, pa tako i bivši učesnici "Zadruge", rijalitija koji Dušica vodi.

Jako sam se potresla kada sam čula! Mnogo mi je žao sto joj se to desilo i samo joj želim da ona i deca budu okej - rekla je za Pink.rs Teodora Džehverović.

Foto: Pink.rs

Ja sam u šoku, nemam reči kojima bih to opisao. Strašno šta se danas dešava - prokomentarisao je kratko Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SVE PRŠTI OD STRASTI! Učesnica Zadruge 2 bujnim grudima zavela DUPLO MLAĐEG zadrugara iz prve sezone, a onda se SKINULA i počela da GA LJUBI! (FOTO)

Šta da kažem osim da sam pod stresom od kako sam jutros saznao za nemili događaj koji se dogodio koleginici Dušici! Civilizivano društo mora da osudi to, počinilac mora što pre da se pronađe! U svakom slučaju, srećan sam što su Dušica i njeni najmiliji Hvala Bogu dobro - rekao je Milan Milošević.

Foto: RTV Pink

Ovim povodom oglasila se i Kristina Kija Kockar.

Zaprepašćena sam! Nadam se da je ona i da je njena porodica OK, ili bilo ko, ko se zatekao u okolini. Stvarno strašno! Ja sam trenutno na putu, pozvaću je čim se vratim. Ne znam zbog čega bi joj neko tako nešto uradio. Bolestan svet - šokirana je Kristina.

Foto: Pink.rs

Svoj komentar je dala i novopečena mama i buduća učesnica "Zadruge 2" Miljana Kulić koja je bila veoma iznenađena onim što se desilo popularnoj voditeljki.

Čovek danas nije nigde bezbedan, zgrožena sam. Mnogo mi je žao što se to dogodilo Dušici, ali Bogu hvala što je dobro i nije povređena. Nadam se da će policija brzo pronaći počinioce - rekla je Kulićeva.

Pink.rs

#Dušica Jakovljević

#Milan Milošević

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'