AKTUELNO

Volela bi da je vidi.

U sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" na pitanja gledalaca odgovarali su Miljana Kulić i Marko Miljković, a jedno od pitanja odnosilo se i na odnose temperamentne Nišlijke sa njenim bivšim cimerima.

Foto: RTV Pink

Kulićeva je tokom emisije dobila i pitanje od strane gledateljke da li je u kontaktu sa svojom nekadašnjom cimerkom iz prve sezone "Zadruge" Senadom Nurkić Macom, nakon čega je Miljana iznela svoj komentar.

Foto: RTV Pink

Gospođo, ja bih volela. Maca me je zvala odmah po završetku rijalitija, međutim, ja sam joj posle toga pisala na Instagramu. Nije mi odgovarala. Zvala sam je na proslavu povodom rođenja mog sina Željka, nije mi odgovorila na poruku... Lažem vas, napisala mi je da je u haosu. Posle toga mi nije odgovarala. Izgubile smo svaki kontakt. Nisam posle toga pokušavala da je zovem i ja bih volela da je vidim - iskreno je rekla Miljana.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Miljana Kulić i Maca Diskrecija su imale korektan odnos tokom boravka u Beloj kući, međutim svoje druženje nisu nastavile nakon izlaska iz ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledao deo emisije "Zadruga - Narod pita" kada je Miljana Kulić komentarisala Macu.

Autor: S. K.

#Maca Diskrecija

#Miljana Kulić

'