AKTUELNO

O ovom novitetu bruje turski mediji.

Prethodnih dana vest koja je odjeknula kao bomba u turskim medijima jeste da je pevačica Emina Jahović nekoliko meseci posle razvoda od Mustafe Sandala uplovila u vezu sa turskim milionerom Sadetinom Saranom, koji je čak 18 godina stariji od nje.

Foto: IDJVideos/Promo

Naime, kako prenose tamošnji mediji, Eminino srce je uspeo da osvoji ovaj milioner, sa kojim se tajno viđa više od mesec dana, a paparaci je prate gotovo u stopu kako bi saznali nešto više od nje. Međutim, nema velikog pomaka u tome.

Emina i bivši menadžer Fenerbahčea, a danas predsednik jedne komplanije, poznaju se još od ranijih dana. On se do sada dva puta ženio i ima jednu ćerku iz jednog braka, ali i pevačica ima svoje naslednike, dva sina koja je dobila u desetogodišnjem braku sa Mustafom Sandalom.

Foto: Andrej Nihil, Youtube printscreen

Prema navodima truskih medija Emina je pre dva dana bila meta turskih novinara koji su je ispred jednog frizerskog salona čekali više od tri sata. Po izlasku su je upitali da prokomentariše vezu sa Sadetinom. Ona je besno zalupila vratima, a potom ju je novinar pitao:

Pročitajte još: KUD SAM JOJ DAO BROJ? Marko Miljković optužio Miljanu da ga PROGONI, uživo u emisiji priložio DOKAZE i doveo je DO LUDILA! (FOTO)

Zašto se ljutite na pitanje o Sadetinu, a ako niste u vezi, zašto ne demantujete? - upitao je novinar, ali je ostao uskraćen za odgovor.

S druge strane, Sadetina su mediji sačekali na Ataturk aerodromu i na pitanje o Emini, rekao je sledeće:

- Nikada ne odgovaram na ova pitanja, pa neću ni sad - rekao je on.

Pink.rs

#Emina Jahović

'