AKTUELNO

Spreman je da se okuša u najimpozantnijem rijalitiju ikada!

Najveći TV projekat u istoriji televizije počinje sa emitovanjem šetog septembra u 21 sat uživo na programu Televizije Pink. Za "Zadrugom 2" vlada ogromno interesovanje, a mnoge zanima i koga ćemo to gledati već za nekoliko dana u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Portal Pink.rs proteklih dana otkrivao je identitete pojedinih novih zadrugara, među kojima su Luna Đogani, Mirko Gavrić, Zorica Marković, Lepi Mića, Dean Stejin, Bojan Gaćeša, Dorotea Jovanović, Aleksandra Subotić, David Dragojević, Bora Santana, Snežana Ilić, blizanci Mika i Giba Vasić sa roditeljima Radom i Radetom, Nada Macura, Nataša Moskva, Stefan Ašanin i Olja Bajrami, a svi oni imaće izuzetno zanimljivo društvo.

Naime, zajedno sa njima 6. septembra u "Zadrugu" useliće se i kontroverzni Branislav Radonić Brendon, poznati skandal majstor koji nema dlake na jeziku, zbog čega ne postoji sumnja da će od njega i njegovog ponašanja strepeti mnogi zadrugari koji će sa njim živeti pod istim krovom.

Foto: Pink.rs

On je pažnju javnosti privukao svojim izjavama i brojnim skandalima, ali i fizičkim izgledom koji je korigovao estetskim operacijama i koji je često bio predmet komentarisanja javnosti, a nema sumnje da će Brendon učiniti sve da u "Zadruzi 2" na sve načine privuče pažnju milionskog auditorijuma Televizije Pink i iz do sada najuzbudljivije rijaliti igre, na sebi svojstven način, eliminiše sve protivnike koji mu se nađu na putu do trijumfa!

Foto: Pink.rs

S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'