AKTUELNO

Put do cilja neće biti nimalo lak.

Popularna pevačica Ana Nikolić već dugo kuburi sa viškom kilograma, zbog čega se nedavno podvrgla rigoroznim dijetama, svakodnevnim, dvočasovnim treninzima. Međutim, ništa od toga, kao ni saveti lekara i stručnjaka, joj nisu dovoljni u borbi protiv viška kilograma jer, kako tvrdi izvor blizak njoj, ima ozbiljan poremećaj hormona.

Foto: E-stock

Ani su doktori ovaj problem, navodno, ustanovili pre pola godine, kada je posetila nutricionistu, a potom i specijalistu za endokrinologiju. Posle niza urađenih testova ustanovljeno je da su glavni uzrok za njenu prekomernu kilažu hormoni koji su podivljali tokom trudnoće i posle porođaja. Dobar prijatelj poznate pevačice ispričao je da njen lekar nije bio optimističan, te da joj je jasno stavio do znanja da će teško uspeti da se oslobodi suvišnih kilograma, ma šta god bude preduzela.

Foto: E-stock

- Ana se u početku mnogo razočarala kada je čula reči doktora, to ju je držala nekoliko nedelja sigurno. A onda je uz razgovor sa majkom Milijanom, koja se inače dugo bavi fitnesom, odlučila da se ne preda. Angažovala je dva instruktora, sa jednim trenira u teretani, a sa drugim ide na trčanje i radi vežbe u prirodi. Ishranu je drastično redukovala po savetu nutricioniste, kojeg posećuje jednom nedeljno. Rezultati nisu tako sjajni, ali ipak ima pomaka - za dve nedelje smršala je kilogram i po. Kada je počela sa treninzima, imala je 94 kilograma, što je oko 40 više od njene nekadašnje težine - ispričao je izvor blizak Ani.

Pevačica je, inače, pre nedelju dana na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa treninga.

Foto: Instagram

- Imam novu bandu. Pripreme u toku - napisala je pevačica u opisu slike sa Košutnjaka, gde redovno trenira.

Pink.rs

#Ana Nikolić

#pevačica

'