AKTUELNO

Biće bez dlake na jeziku.

Nakon prve uspešno završene sezone rijalitija "Zadruga" sledi nova, još spektakularnija "Zadruga 2" koju će gledaoci Televizije Pink moći redovno da prate od 6. septembra.

Foto: TvPink Printscreen

Nove avanture su tu na pragu, ali interesovanje za bivšim učesnicima ne jenjava. Voditelj Ognjen Nestorović će u novom izdanju emisije "Zadruga - Narod pita" ugostiti novopečenu mamu i jednu od sigurnih učesnica "Zadruge 2" Miljanu Kulić i njenog bliskog rijaliti prijatelja Marka Miljkovića.

Foto: Printscreen Youtube

Njih dvoje su imali priliku već jednom da se susretnu na vrelim stolicama, ali u prisustvu Miljanine majke, Marije Kulić, a ovo je prvi put da će sedeti jedno pored drugog.

Foto: Printscreen Youtube

Budući da oboje imaju britak jezik i da nemaju problem da otvoreno pričaju o stvarima iz privatnog života, gledaoci Televizije Pink mogu očekivati uzbudljivo veče. Tokom emisije će otkriti u kakvom su odnosu njih dvoje posle "Zadruge", koji su to noviteti, kao i kakvi su im planovi.

Foto: RTV Pink

Pročitajte još: U ZADRUGU 2 ULAZI KAO ZAUZETA DEVOJKA? Luna Đogani za portal Pink.rs PROGOVORILA O DEČKU! (FOTO)

Večeras ne propustite i ispratite novo izdanje emisije "Zadruga - Narod pita" nakon 23 časa i saznajte sve ono što vas interesuje.

D. B.

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

#Zadruga - Narod pita

'