AKTUELNO

Pohvalila se svojom vitkom figurom.

Ana Korać, atraktivna Ivanjičanka, privukla je ogromnu pažnju javnosti učešćem u rijalitiju "Zadruga", gde je ponosno pokazivala kakvom vitkom figurom i atributima raspolaže.

Iako je mamila uzdahe svih ukućana, ona se nije upustila ni u kakvu avanturu, već čeka "princa na belom konju" koji će ispuniti sve njene kriterijume.

Njeni fanovi su već navikli da ih na društvenim mrežama počasti seksi, provokativnim fotografijama, a novom ih je ostavila bez teksta.

Pročitajte još: Posle Miljaninih prozivki upućenih Slobi, i on se izjasnio: ONA IDE IZ KRAJNOSTI U KRAJNOST, ALI NE ZAMERAM JOJ NIŠTA! (VIDEO)

Naime, fotka koja je osvanula na njenom Instagram nalogu pre nekoliko sati gde ona pozira u liftu sa kratkom majicom koja otkriva njene grudie izazvala pravu lavinu komentara, takve majice privlačile su veliku pažnju i tokom njenog boravka u "Zadruzi", gde su svi očekivali da će se podići.

U svakom slučaju, ono što je sigurno jeste da Ana i van najgledanijeg rijalitija u regionu svojom zanosnom i vitkom figurom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

D. B.

#Ana Korać

'