AKTUELNO

Priznao je i koliko ga je to pismo pogodilo.

Pinkova zvezda Slobodan Radanović i njegova bivša supruga Kristina Kockar našli su se na snimanju emisije "Premijera - vikend specijal", a onda je u javnosti odjeknula vest da su se u toku snimanja žestoko posvađali.

Foto: RTV Pink

Iz tog razloga je Kija u toku dana na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju u okviru pisma i javno iskritikovala svog bivšeg supruga i priznala da se zbog pojedinih reči mnogo uvredila.

Radanović je bio gost u emisiji ,,Zadruga, intervju", a voditelj Ognjen Nestorović zamolio ga je da ispriča da li može da otkrije šta se tačno dogodilo.

Poslao mi je neko i pročitao sam. Ima razlog zbog čega je to napisala, ja stvarno nisam nijednu izjavu dao niti bilo šta uradio što bi je uvredilo. Možda zbog tih nekih čarki od juče. Pripremali smo se za emisiju, prvo je oko majica bio problem. Provocirala me i ja sam to iskulirao. Ja smatram da smo u tu emisiju došli zbog humanitarnog karaktera i hteo sam da sve to bude pozitivno i da se zabavimo. Onda je to malo podiglo neku tenziju, a došao sam skroz opušten i samo sam se okrenuo otišao i rekao da neću da učestvujem u tim provokacijama. Iz poštovanja prema produkciji i televiziji došao sam da odradim emisiju kako treba, posle toga je sve bilo kul - rekao je Sloba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pevač nije sakrio ni da je pročitao to pismo koje je Kija posle dva sata obrisala, ali je priznao da ga je i te kako pogodilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitao sam da kada smo imali čarku, rekao sam da ne želim nikakav kontakt sa njom i da je to izrevoltiralo, ali opet sam pročitao nešto što je rečeno mnogo puta. Ona ima svoj razlog zbog čega je to uradila i ja to poštujem. Video sam da su njenu objavu pozitivno ispratili, a mnogi i nisu. Ne pogađa me, ali nisam ravnodušan zato što sam se stvarno trudio da okrenem tu neku priču na dobru i lepu vodenicu i da opet možemo da nađemo neki kompromis i da se čujemo. To je neka situacija koja te degradira i vrati te na stepenik unazad - nastavio je Sloba.

K.Ristić

#Sloba Radanović

'