AKTUELNO

Ovo će biti prilika da se pokaže.

Trenutno najaktuelniji zadrugar i Pinkova zvezda, Slobodan Radanović ostavio je veliki trag u najgledanijem rijalitiju nakon što je posle samo nedelju dana pred milionskim auditorijom prevario svoju suprugu Kristinu Kockar sa mladom blogerkom Lunom Đogani.

Foto: Pink.rs

Oni su nakon skandala o kojem se mesecima pisalo odlučili da stave tačku na svoj brak, a javnost i dalje intrigira njihov život.

Međutim, između njih dvoje počele su da izbijaju ogromne varnice kada je Slobodan izjavio da je iz cele priče izvukao deblji kraj i da je, bez obzira na to što je počinio prevaru, njemu bilo najteže. Kija je povodom toga odlučila da napiše pismo i objavi ga na društvenoj mreži Instagram, posle čega su je mnogi obožavaoci i kolege podržali.

Foto: Pink.rs

Radanović je ponovo naišao na osudu javnosti zbog svega što je izgovorio protiv supruge koju je prevario, a kako je želeo da ispriča svoju stranu priče i obrazloži šta je razlog njegovog razočarenja, on će sprecijalno biti gost u emisiji ,,Zadruga, narod pita".

Foto: E-stock

Pevač će u toku večeri odgovarati na sva pitanja, a šta je to što će Sloba ispričati  u uživo programu saznaćete ukoliko ostanete uz televiziju Pink i najgledaniju emisiju na ovim prostorima!

K.Ristić

#Sloba Radanović

'