AKTUELNO

I ona će biti deo najvećeg televizijskog projekta na ovim prostorima.

Nakon uspešno završene prve sezone rijalitija "Zadruga", 6. septembra počinje nova, još uzbudljivija sezona "Zadruge 2". Impresivan grad nadomak Beograda koji je opremljen tako da podseća na Veneciju, Firencu i Maroko naseliće novi stanovnici koji će poneti epitet zadrugara.

Foto: Promo

Imena nekolicine njih ste mogli ispratiti na portalu Pink.rs, a među njima su se našli Luna Đogani, Aleksandra Subotić, David Dragojević, Mirko Gavrić, Zorica Marković, Lepi Mića, blizanci Mika i Giba Vasić sa roditeljima Radom i Radetom Vasić, Miljana Kulić, Nataša Moskva, Bojan Gaćeša, Dean Stejin, Stefan Ašanin, a ovoj listi zadrugara se pridružuje i pevačica Olja Bajrami.

Pročitajte još: Nakon Kijine JAVNE PROZIVKE, Sloba se OGLASIO za Pink.rs: Ne zanima me da li će da mi se javi, SAMO SAM HTEO DA KAŽEM SVOJU STRANU PRIČE! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Ona je za portal Pink.rs potvrdila da ulazi u velelpni grad koji je proširen za potrebe druge sezone i čiji izgled ostavlja bez daha, pa nam je otkrila i svoje razloge za učešće u ovako velikom projektu.

- Odlučila sam uđem zbog publiciteta i zbog svoje muzičke reklame - odgovorila nam je ona kratko.

Foto: Printscreen YouTube/Area 7 Entertainment

Olja, koja je poznata najviše po hitu "Mjesečar", koji peva ceo Balkan, ulazi tamo kao slobodna devojka, pa je moguće i da će se zaljubiti pred kamerama.

- Možete da očekujete jednu veselu Olju koja puno peva i igra, koja zabavlja ukućane. Ja sam pozitivac, jedna vedra osoba - kaže Olja za portal Pink.rs.

Ipak, ukoliko bude došlo do konflikata, pokazaće i svoju drugu stranu, koja je sve samo ne vedra.

Foto: Pink.rs

- Ja se nadam da neće doći do konflikta, ali s obzirom na to da sam gledala prvu "Zadrugu", ne može da ne dođe do toga. Nisam neko ko voli nasilničko ponašanje, ali ću svima da vratim, normalno je da se ljudi svađaju, ali nisam vulgarna, nemam te vulgarne ispade, jedino to od mene ne možete da očekujete. Ja se nadam da me neće niko surovo isprovocirati na taj način - objasnila nam je ona i dodala da jedva čeka 6. septembar:

- Jedva čekam da uđem da se igramo i stvarno sam ponosna što ću biti deo tako jedne velike stvari i nestrpljiva sam da uđem i budem deo tog spektakla. Baš sam ponosna na to!

D. B. / V. T.

#Olja Bajrami

#Zadruga 2

'