AKTUELNO

Nije očekivao ovako nešto od nje?

Pinkova zvezda Sloba Radanović je tokom svog učešća u rijalitiju "Zadruga" uplovio u ljubavnu romansu sa Lunom Đogani, uprkos činjenici da je oženjen Kristinom Kockar. Zbog preljube koju je učinio naišao je na mnoštvo osuda koje ni dva meseca nakon završetka rijalitija ne jenjavaju.

Foto: E-stock, Pink.rs

Kija i Sloba su okončali svoj brak pre nekoliko nedelja pred Osnovnim sudom u Zrenjaninu, ali se njihovo "prepucavanje" na društvenim mrežama nije završilo.

Kako su oboje vrlo aktivni na društvenim mrežama i svojim objavama neretko zaintrigiraju javnost, Kockareva je odlučila da bivšem suprugu odgovori na sve provokacije koje su upućene na njen račun.

Pre samo nekoliko minuta Kristina je objavila pismo na Instagramu kojim je javno želela da saspe sve u lice Slobi i da završi svaku komunikaciju sa njim, a o tome detaljnije možete pročitati OVDE.

Pročitajte još: Bora RASKINUO SA DEVOJKOM ZBOG ULASKA U 'Zadrugu', pa otkrio koga bi želeo tamo da vidi! (VIDEO)

Iako se njih dvoje ne prate na društvenim mrežama, Kristina je želeći da ovo pismo dođe do Slobe, pevača tagovala, a on istog trenutka odgovorio Instagram pričom na kojoj giftom pokazuje da je vrlo iznenađen rečima koje mu je uputila bivša supruga.

Foto: Printscreen Instagram

Da li će ovaj postupak dovesti do toga da bivši supružnici prekinu svaku komunikaciju, ostaje da saznamo.

D. B.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'