AKTUELNO

Nije želeo da priča o ono

Voditeljka Rada Radenović je svojoj autorskoj emisiji "Rada sam" ugostila novinara Milana Miloševića, koji je tokom rijalitija "Zadruga" uvek bio bez dlake na jeziku, a ni ovoga puta mu ta britkost nije nedostajala.

Foto: RTV Pink

Iako je ovaj rijaliti program završen pre više od dva meseca i na pragu je nova sezona, interesovanje za bivšim zadrugarima ne jenjava, a Milan je odlučio da sumira utiske i u Radinoj emisiji ispriča po čemu će to pamtiti svoje detinjstvo i kako je izgledao njegov početak karijere.

Obično ljudi vole da pričaju o detinjstvu, ja baš i ne volim. Jedino što volim da se sećam jesu drugari iz ulice i mama je deo mog života. Ona je jedino lepo čega se ja sećam iz detinjstva. U Sremskoj Mitorovici sam odrastao. Nisam imao baš lepo detinjstvo - rekao je Milan, a onda dodao od koga je nasledio svoju lepotu:

Foto: RTV Pink

Mešavina mame i tate... Lep sam zato što sam lep i iznutra, jer sam srećan i pun života. Imam 41 godinu, ja mislim da mene sve čeka, za mene je svako sutra novi izazov. Dugo sam se bavio ugostiteljstvom, bio sam konobar, posle sam postao menadžer, učio sam strane jezike... radoholičar sam, vredan sam, hiperaktivan.

Pročitajte još: MISLIM DA JE BILA KOLATERALNA ŠTETA: Mia Borisavljević PROKOMENTARISALA Lunin ulazak u 'ZADRUGU 2'! (FOTO)

Šta je sve Milan rekao o sebi pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Milan Milošević

#Rada Radenović

'