AKTUELNO

Za portal Pink.rs otkrio da su njih dvoje dugogodišnji prijatelji!

Bivša misica Sanja Papić ostala je bez svog najvećeg oslonca u životu, svog supruga, advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, pre nekoliko nedelja, kada je on ubijen ispred svoje zgrade na Novom Beogradu.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović, Tanjug

Njih dvoje su se nakon dugogodišnje veze odlučili na dalji korak i stupili u brak, a nakon samo godinu dana zajedničkog života desila se ova tragedija.

Stefan Ašanin, blizak prijatelj udovice, ali i jedan od sigurnih učesnika "Zadruge 2" za portal Pink.rs otkrio je kako se Sanja oseća sada, mesec dana posle smrti svoga supruga.

To je vrlo teška situacija, naročito za nju. Bili su dugo u vezi, ali kratko u braku, tu je i malo dete ostalo. Ja se trudim da joj pričam o "Zadruzi", da me ona posavetuje, da ne misli na tu situaciju, ali to je kratkotrajno. Na dva-tri sata joj odlutaju misli i zaboravi na sve, ali kada ja odem, ona se vrati u prvobitno stanje. Jako je nezahvalno pričati o tako osetljivoj temi, imam puno poštovanje prema Sanji, tako da ne bih previše komentarisao - rekao je Ašanin u intervjuu za Pink.rs.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Pročitajte još: Luna STISNULA ZUBE, pa progovorila o odluci da uđe u 'Zadrugu 2', a na ove reči NIKO NEĆE OSTATI RAVNODUŠAN! (FOTO)

Ašanin nam je priznao da mu je ovo vrlo škakljiva tema i da ne bi želeo dublje da zadire u ovu priču, kao i da će nastaviti da podržava Sanju sve do ulaska u najzahtevniji projekat u regionu.

D. B.

#Dragoslav Ognjanović

#Sanja Papić

#Stefan Ašanin

'