AKTUELNO

Za portal Pink.rs Ašanin je pričao o svom odnosu sa blogerkom i Kijom.

O velelepnim građevinama u kojima će živeti učesnici "Zadruge 2" svakodnevno se priča. Na ovo luksuzno imanje 6. septembra ušetaće novi stanari koji će uživati u čarima ovog velelepnog zdanja.

Jedan od sigurnih učesnika, pored onih o kojima ste mogli pročitati na portalu Pink.rs, biće i Stefan Ašanin, bivši frizer Lune Đogani. Osim toga, on je i dugogodišnji saradnik Teodore Džehverović, a od skoro njegov klijent je i Kristina Kockar.

Ašanin je za portal Pink.rs izjavio da sa nestrpljenjem čeka ulazak u "Zadrugu 2" i da je potpuno spreman za nove izazove.

Stefan je postao frizer Kije Kockar kada je ona izašla iz “Zadruge“ i upoznala ih je njegova prijateljica Teodora Džehverović. Baš u vreme kada je pobednici prve “Zadruge“ potpuno promenio frizuru stigla je ponuda da uđe u “Zadrugu 2“.

Budući da nema lepo mišljenje o modnoj blogerki i Kijinoj suparnici, o čemu je pričao nekoliko puta, a sa njom će morati da živi pod istim krovom, on je sa nama podelio kako će se ophoditi prema budućoj cimerki.

Bićemo okej. Neću nešto puno komunicirati sa njom, niti se sprijateljiti, ali pričaćemo, jer ćemo ipak živeti pod istim krovom. Ono što je ona pokazala u "Zadruzi 1", to ne treba nijedna devojka da pokaže. Neuredna je, aljkava. Nekoliko puta je bila moj klijent, bila je razmažena donekle i zato se nije zadržala kod nas. Ako me bude Luna bude pitala da joj pravim frizuru, ili bilo koja od učesnica, naravno da hoću, ako mi plate, nikakav problem - rekao je Stefan, nekadašnji frizer Lune Đogani, a potom dodao šta misli o njenoj mami Anabeli Atijas.

Foto: Pink.rs

Ako ne moram da komentarišem, stvarno ne bih. Ona je jedna ravna linija. Totalno mi je nebitna u životu da bih je komentarisao - rekao je Ašanin.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Ona već ima ARMIJU OBOŽAVALACA! NADA MACURA ULAZI U ZADRUGU 2! (FOTO)

Stefan nam je pričao i poznanstvu sa pobednicom "Zadruge 1", koja ga je očarala svojim manirima i za nju ima samo reči hvale.

Teodora je moj dugogodišnji klijent. Ona je dovela Kiju kod mene i tako smo se upoznali. Kristina nije zahtevna kao klijent, došla je kod mene po izlasku iz "Zadruge" i rekla da radim šta želim, tako da sam imao odrešene ruke. Skroz je devojka prizemna, ima manire. Ona se odlično snašla i odlično sve podnela u rijalitiju, gledao sam pomno sve, a ona me je i posavetovala, kao i Teodora, tako da ću sigurno neke od njihovih saveta upotrebiti i u "Zadruzi" - rekao je Stefan u intervjuu za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

D. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Stefan Ašanin

#Zadruga 2

'