AKTUELNO

Provokativnom fotografijom, ali i opisom sve ostavila bez daha.

Jedna od sigurnih učesnica rijalitija "Zadruga 2" jeste Luna Đogani, koja je ponela titulu vicešampionke, ali i etiketu ljubavnice iz prethodnog rijalitija. Sve nedaće koje su je zadesile u "Zadruzi 1" očvrsnule su je i dale joj snagu da stisne zube i pokaže kakve zapravo ona kvalitete ima i da napokon osvetla svoj obraz.

Foto: Pink.rs

Đoganijeva je vrlo aktivna na društvenim mrežama, pa svoje fanove redovno obraduje novom fotografijom. Kako joj je zanimanje modne blogerke, većina obožavalaca joj zavidi na odevnim kombinacijama koje ističu njeno vitko telo.

Luna je na storiju svog Instagram naloga objavila fotografiju u bordo bikiniju dok pozira na plaži, a njena lepo izvajana zadnjica, koja je u prvom planu, sigurno je muškom delu njenih pratilaca oduzela nekoliko minuta koje su proveli gledajući je.

Foto: Printscreen Instagram

Ako budemo čekali dok ne budemo bili spremni, čekaćemo do kraja života - napisala je Luna u opisu ove provokativne fotke, a prema ovome može se naslutiti da se odnosi na njenu odluku o ulasku u "Zadrugu 2".

Pročitajte još: VEĆ SU JOJ STALI NA ŽULJ! Zorica Marković se pred ulazak u 'Zadrugu 2' naoštrila: MNOGE ĆU DA BACIM SA ČAMCA! (VIDEO)

Istu fotografiju je objavila i na svom Instagram nalogu, a ona je za samo nekoliko minuta prikupila 1.500 lajkova, a onda je usledila salva pozitivnih komentara.

D. B.

#Luna Đogani

#Zadruga 2

'