AKTUELNO

Raj na zemlji.

Teodora Džehverović, trećeplasirana učesna rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima "Zadruge", po napuštanju Bele kuće izaziva veliku pažnju javnosti.

Njena muzička karijera krenula je uzlaznom putanjom, a mlada pevačica puni klubove i diskoteke gde god da se pojavi. Pauzu od mnogobrojnih poslovnih obaveza, Teodora je iskoristila da otputuje na egzotičnu destinaciju, Bali u Indoneziji.

Ona je u ovom poznatom letovalištu provela poslednjih nekoliko dana i redovno obaveštavala svoje pratioce na Instagramu o tome kako se provodi, ali sada je odmoru došao kraj i mlada pevačica se vraća kući.

Zbogom Bali... Ovo je poklon od Boga i neizmerno sam mu zahvalna što sam dobila priliku da vidim delić raja - napisala je Teodora uz oproštajni video sa ovog letovališta.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: DOK JE BIO U 'ZADRUZI' PROZIVAO JE OVU PEVAČICU, a sada je Sloba spustio loptu pa je PALO POMIRENJE! (FOTO)

Nema sumnje da će Džehverovićeva ovaj odmor pamtiti celog života, a fotografije i snimci koje je tamo napravila uvek će je sećati na predivnu destinaciju koju je posetila.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'