AKTUELNO

Reči su napisane samo za nju.

Pobednica prve sezone "Zadruge" i miljenica nacije, kako je mnogi nazivaju, Kristina Kija Kockar, po napuštanju Bele kuće uplovila je u muzičke vode. Ona se odlično snašla u ovoj profesiji, a njena prva pesma, "Ne vraćam se na staro", koju je snimila sa grupom Ministarke, ostvarila je neverovatan uspeh.

Kija je oduvek bila slaba na muzičare, pa je tako pre braka sa Pinkovom zvezdom Slobodanom Radanovićem, bila u ljubavi sa reperom Ognjenom Kostićem Strukom.

On joj je napisao i stihove koje je Kockareva istetovirala na svom ramenu. Ove reči nastale su u vreme najveće ljubavi, a Kija ni nakon raskida nije želela da skida ovu šaru, koja je nesumnjivo podseća upravo na repera.

Ne slušam šta pričaju, briga me šta misle, jer kad treba da te pustim ja te jače stisnem. I ne znam šta će biti sa mnom posle ove kiše, zovu me da uđem, ja bih radije da kisnem - piše na Kristininom ramenu.

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAV NIKAD JAČA: Matora dobila poklon od Sanje koji ju je oborio s nogu! (FOTO)

Mnogi fanovi su se pitali koje reči krase telo pobednice "Zadruge", a retko ko je znao da su u pitanju stihovi koje joj je posvetio bivši dečko.

R. L.

#Kristina Kockar

#Ognjen Kostić Struka

#Rijaliti Zadruga

'