AKTUELNO

Raspoloženi pevač se snimao sa atraktivnom crnkom, pa se vrlo brzo pokajao.

Poznati srpski pevač MC Stojan šokirao je sve svoje pratioce na Instagramu kada je objavio provokativan video-snimak koji je nastao u njegovoj hotelskoj sobi.

On često nastupa širom dijaspore, gde ima mnogo obožavateljki, a izgleda da je jedna iz mase njih uspela da mu privuče pažnju, pa je rešio da joj uputi poziv da bude njegova gošća u hotelu nakon nastupa u Hanoveru.

Stojan je rešio da sa svojim fanovima podeli intimni trenutak iz hotelske sobe, pa je kameru svog mobilnog telefona uključio onog trenutka kada je bio kao od majke rođen - pevač je svojim fanovima pokazao svoje mišiće, a u jednom trenutku u kadru se pojavljuje i misteriozna devojka čiji identitet nije želeo da otkrije, već je šarom prekrio lice nepoznate crnke.

Foto:

Foto: Printscreen

Dok je golišava zgodna dama ležala na krevetu, Stojan je ispijao koktele i đuskao u ritmu muzike, međutim, vrlo brzo se pokajao, pa je rešio da izbriše snimak sa Instagrama.

Da li ga je partnerka naterala na to ili je, pak, shvatio da postoji mogućnost da izgubi određeni broj obožavateljki, za sada nije poznato.

Autor: D. Tanasijević

#MC Stojan

#Seks

#pevač

'