AKTUELNO

Spreman je da napravi haos.

Najveći, najskuplji i najluksuzniji rijaliti šou na ovim prostorima, "Zadruga 2", počinje 6. septembra, a imena učesnika koji će zakoračiti u imozantni imaginarijum nadomak Beograda polako se otkrivaju.

Jedan od onih koji će svakako podići veliku prašinu javnosti svojim ulaskom u Belu kuću jeste pevač i muzički producent Mirko Gavrić. On je često spominjan u prvoj sezoni ovog rijalitija, naročito zbog toga jer je prijatelj Lune Đogani, koja se na njegovom venčanju i upoznala sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, sa kojim je na luksuznom imanju i otpočela strastvenu ljubavnu vezu.

Foto: Pink.rs

Međutim, ako je suditi po Mirkovim objavama na društvenim mrežama pred ulazak u "Zadrugu 2", on je spreman da napravi još veći haos od svoje prijateljice. Gavrić je već pokazao animozitet prema starim rijaliti igračima, Zorici Marković i Lepom Mići.

Kao što je poznato, oni će biti večerašnji gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita", a budući zadrugar objavio je ovu informaciju na svom Instagram profilu i uporedio ih sa likovima iz "Mapet šou-a".

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: OVAKVU JE U 'ZADRUZI' NISTE VIDELI! Nadežda se naljutila, pa poručila: Rasprava nije gotova! (FOTO)

On je takođe za njihovo gostovanje naglasio da je poput cirkusa, ali nema sumnje da će ih ipak pratiti večeras od 23 na televiziji Pink.

Kako će mu Mića i Zorica odgovoriti saznaćemo već večeras na ružičastoj televiziji u emisiji "Zadruga - Narod pita", koju će voditi Ognjen Nestorović.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

R. L.

#Mirko Gavrić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Zorica Marković

'