AKTUELNO

Kija uskoro objavljuje novu pesmu "Potpis".

Uskoro na programu RTV Pink počinje emitovanje "Zadruge 2", a pobednica prve sezone najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima, Kristina Kija Kockar mesecima niže samo uspehe.

PROČITAJTE: NIJE HTELA DA JOJ DAJE NA ZNAČAJU: Ovako je Kija odgovorila Miljani na PROZIVKE! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Nakon mnogobrojnih nastupa koje ima i velikog uspeha njene pesme "Ne vraćam se na staro" koju je Kija snimila zajedno sa grupom Ministarke, Kockareva je napravila još jednu uspešnu saradnju.

Naime, Kija je ostvarila uspešnu poslovnu saradnju sa ćerkom naše poznate pevačice Zorice Brunclik, Zlatom Aranđelović koja je šminkerka i stilista. Kija se kod Zlate šminkala za potrebe fotografisanja, što je ćerka pevačice podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Zlata je ispod svojih objava dobila veliki broj lajkova, što samo potvrđuje da se njenim pratiocima sviđa saradnja sa Kijom. Podsetimo, Kristina Kockar uskoro će ljubitelje svoje muzike obradovati novom pesmom "Potpis", a nedavno je ponovo promenila svoju boju kose.

PROČITAJTE JOŠ: PRIJATELJ DARKA LAZIĆA ULAZI U ZADRUGU: U slobodno vreme je svinger, devojka će mu OSTATI NAPOLJU, a na pitanje o prevari dao je ŠOKANTAN ODGOVOR! (FOTO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Zorica Brunclik

'