AKTUELNO

Dala im je tačna uputstva.

Luna Đogani nova je učesnica rijalitija koji preti da obori sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, "Zadruge 2". Kako je ona u prvoj sezoni ovog šou programa napravila pravu pometnju svojom vezom sa tada oženjenim pevačem, Slobodanom Radanovićem, svi sa nestrpljenjem iščekuju kako će se pokazati kao solo igrač.

Foto: TvPink Printscreen

Modna blogerka je bila današnja gošća u emisiji Lava Pajkića "Kontravizija", a tom prilikom komentarisala je ono što sve gledaoce televizije Pink očekuje od 6. septembra.

Đoganijeva se osvrnula i na svoje roditelje, Anabelu Atijas i Gagija Đoganija, koji su bili njena najveća podrška tokom devetomesečne borbe u "Zadruzi 1".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

PROČITAJTE JOŠ: KEŽMAN SE DANAS PONOVO OŽENIO? Evo kako izgleda njegova bivša žena od koje se RAZVODIO PUNE TRI GODINE! (FOTO)

Nadam se da će izdržati. Veliki je problem bio kada sam im saopštila da ću ući u "Zadrugu 2", uopšte nisu bili za to. Imala sam duge, duge razgovore sa njima. Objasnila sam im da je to nešto što ja moram da uradim jer je to moja želja, imam 22 godine, sama donosim svoje odluke, ali mislim da će ovoga puta biti bolje. Ja sam ih zamolila da se malo izoluju od svega toga, da ne budu toliko u rijalitiju, da se ne svađaju, da ne komentarišu, da vode više svoje živote. Da shvate sve to kao jednu veliku igru, kao jedan posao i da ne shvataju previše lično. Mislim da će ispoštovati, vidim da su i oni bolje, da su dosta i oni naučili iz "Zadruge" u kojoj sam bila, to je veliko iskustvo i mislim da će sve biti kako treba - rekla je Luna.

R. L.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Kontravizija

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'