AKTUELNO

Ovakav stav njegove majke niko nije očekivao!

Bivši učesnik rijaliti programa koji je oborio sve rekorde gledanosti, "Zadruge", i pevač Slobodan Radanović nalazi se u žiži javnosti od kada je ušao u rijaliti i svoju, sada već bivšu ženu, Kristinu Kiju Kockar prevario sa modnom blogerkom Lunom Đogani.

Foto: Pink.rs

O ljubavnom trouglu se dugo polemisalo, a pevač je iskreno odgovarao na pitanja koja su kopkala mnoge.

Foto: RTV Pink

Sloba je izjavio da trenutno ne razmišlja o pomirenju sa svojom bivšom suprugom, ali i da nije lako podneo razvod iako je bio spreman na to.

Ne razmišljam o tome trenutno. Mislim da nema smisla da razmišljam o tome - odgovorio je pevač na pitanje šta bi trebalo da se dogodi da bi se pomirio sa Kijom.
To je sve očekivano, bili smo spremni na to, ali ne mogu ni da kažem da je lako - priznao je Sloba.

Foto: Pink.rs

Ono što je mnoge zanimalo jeste da li se Sloba čuje sa Lunom i u kakvom je odnosu sada sa modnom blogerkom. Bivši zadrugar rekao je da se ne čuje sa Đoganijevom.

Nismo u kontaktu - rekao je kratko Sloba.

Foto: Pink.rs

Nakon izlaska iz rijalitija mnogi su očekuvali da će se Sloba vrlo brzo pojaviti sa novom devojkom, ali internetom kruže priče da Sloba apstinira više od 100 dana. Na pitanje da li je bio barem blizu seksa, pevač je šaljivo odgovorio.

Ne znam šta znači to blizu seksa... Neki par je vodio ljubav pet metara od mene, tako da sam bio blizu seksa - rekao je Sloba.

Foto: RTV Pink

Pevač je otkrio da često ima nastupe, kao i da je umoran od istih, ali i da je zadovoljan jer je muzika njegov život.

Muzika je ono za šta živim. Uživam u svom poslu i trudim se da se odmorim koliko mogu - rekao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

U zadruzi se često pominjalo da Slobina majka Draginja ne voli njegovu sada već bivšu suprugu Kiju, a mnogi su komentarisali da će Draginji biti drago kada se ovaj brak okonča, dok je Sloba priznao nešto što niko nije očekivao.

Moja majka bi me podržala šta god da sam uradio. Naravno da nije srećna što se moj prvi brak tako završio - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MOGLA DA NE POMENE KIJU: Dara Bubamara SIGURNA da će ovaj zadrugar BITI NAJVEĆA ZVEZDA! (FOTO)

K. K.

#Brak

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Majka

#Razvod

#Seks

#Sloba Radanović

#muzika

'