AKTUELNO

Ne da na svog dečka i sebe!

Rijaliti par Aleksandra Subotić i David Dragojević biće učesnici druge sezone rijalitija "Zadruge", a već svi jedva čekaju vide šta će oni pružiti i kako će se pokazati. U razgovoru za portal Pink.rs, Aleksandra nam je otkrila da ne planira da sklapa prijateljstva u Zadruzi, a kako se čini, to će joj se izgleda i ostvariti.

Foto: Pink.rs

Naime, Miljana Kulić prozvala je Aleksandru u emisiji "Zadruga - Intervju" rekavši da njena veza sa Davidom nije prava, a osvrnula se i na to što je Subotićeva komentarisala Lunu Đogani. O svemu tome možete više pročitati OVDE, a portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Aleksandrom kako bi videli šta ima da kaže na Miljanine prozivke:

Miljana se tek porodila i još vremena treba da prođe da bi joj se sredili hormoni... Tako da joj ništa ne želim zameriti, znam koliko je težak taj period. Znam da je ljuta na mene zbog toga što David i ja nismo stigli da dođemo kada je pravila proslavu za svog sina ali David je veče pre toga doleteo iz Amerike i bio je jako umoran. Ispred mene greda nikakva ne stoji, to znaju i jedna i druga, ako niko nije kriv, od čega se brane? - zapitala se Aleksandra.

Foto: Pink.rs

Nema sumnje da će biti veoma zanimljivo videti kako će se njihov odnos odvijati u Zadruzi 2, koja počinje 6. septembra.

Autor: N. Vujčić

#Aleksandra Subotić

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'