AKTUELNO

Ko će se pronaći u ovome što je rekao?

Muzički producent Mirko Gavrić, koji je nedavno objavio pesmu i spot "Na tri metra" u kom je glavna uloga pripala Luni Đogani, uskoro će postati stanar Bele kuće u Šimanovcima, a da ulazi u drugu sezonu "Zadruge" javnost je saznala u petak veče.

Foto: Pink.rs

Gavrić je pred ulazak odlučio i da pošalje poruku svojim budućim cimerima kroz kratak video-snimak u kom jasno do znanja daje učesnicima "Zadruge 2" da će im uvek odgovoriti na prozivke, ukoliko dođe do njih.

Podsetimo, nakon što je juče otkriveno da je Mirko Gavrić jedan od takmičara nove sezone najgledanijeg rijaliti programa ikada na ovim prostorima, muzički producent je prozvan nekoliko puta od strane pojedinih zadrugara poput Miljane Kulić, a on je potkačio i Lepog Miću i Zoricu Marković.

Foto: RTV Pink

Mirko Gavrić se već pojavljivao u "Zadruzi" tokom zadatka neobične pojave, a često su ga povezivali i sa ljubavnim trouglom Kristina Kockar, Luna Đogani i Slobodan Radanović, s obzirom na to da se poznaje sa njima.

PROČITAJTE: KADA JE NEŠTO MOJE JA GA ČUVAM: Aleksandra otkrila da su je UPOZORILI DA ĆE JOJ LUNA UKRASTI DAVIDA, evo kako je ona reagovala!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Mirko Gavrić

#Sloba Radanović

'