AKTUELNO

Svi u studiju su uživali.

Miljana Kulić je tokom sinoćne emisije, u kojoj je voditelj Ognjen Nestorović poveo veoma zanimljiv intervju, otkrila milionskom auditorijumu da je ona buduća učesnica rijalitija "Zadruga 2".

Kulićeva je sa voditeljem podelila sve informacije koje se tiču njenog privatnog života, a osim toga je dala svoj sud i o budućim učesnicima novog rijalitija.

Foto: Printscreen Youtube

Iz minuta u minut atmosfera u studiju je bila sve zanimljivija. Kada je došao trenutak da Miljana pogleda snimak kako su nju videli gledaoci Televizije Pink, ona se slatko nasmejala svojim "nestašlucima".

Foto: Printscreen Youtube

Kulićeva je istakla da je svesna svojih kvaliteta, a onda zahtevala od voditelja da izdvoji njene tri vrline, što je on i učinio, a potom je uzeo za ruku i proveo je kao damu kroz studio kako bi pokazao svima kako izgleda savršena linija novopečene mame. Tada je u prvi plan došla njena zadnjica u tangama, koja se jano visela ispod poluprovidne haljine.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: DA LI ĆE SE ONA NJEGOVIMA DOPASTI VIŠE OD TEODORE? Anđelo uhvaćen sa drugom devojkom, noć proveli u njenom stanu! (PAPARACO)

Ceo studio je goreo od smeha, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Miljana Kulić

#Ognjen Nestorović

'