AKTUELNO

Ona je za Kulićevu negativno iznenađenje.

Još jedna učesnica druge sezone "Zadruge" od večeras je poznata javnosti, a u pitanju je Miljana Kulić. Ona je ove večeri gostovala u studiju televizije Pink kod Ognjena Nestorovića u emisiji "Zadruga - intervju".

Foto: TvPink Printscreen

Kulićeva je, kao i uvek, bila bez dlake na jeziku, pa je otkrila koja bivša cimerka ju je veoma razočarala.

Negativno me iznenadila i razočarala Kija. Imala sam jako lepo mišljenje o njoj. Očekivala sam neku podršku od nje, bar da mi pošalje poruku. Jeste mi ona čestitala sina na svom storiju, nije mi čestitala lično. Ona mogla da nabavi moj broj. Preopterećena je žena nastupima. Nije se setila da mi pošalje "Kako si". Ja sam bila i trudna tu za nju, veoma sam srčana osoba, bila sam joj veliki oslonac, ali bez obzira na to, ponovo bih bila protiv prevare - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PALA JE SUZA RADOSNICA! Miljana opisala kako je izgledao trenutak kada je prvi put uzela svog naslednika u naručje! (VIDEO)

Ona je takođe iznela negativno mišljenje o Aleksandri Subotić, dok je Lunu Đogani podržala. Njih tri su za sada sigurne učesnice "Zadruge 2", a kako će se snalaziti u novoizgrađenom imaginarijumu, videćemo vrlo brzo.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'