AKTUELNO

Kulićeva ima odgovore na sva pitanja.

Miljana Kulić, prva rijaliti mama i bivša učesnica rijalitija "Zadruga", ponosno je stala pred milionski auditorijum prvi put nakon rođenja njenog sina Željka.

Foto: Pink.rs

U večerašnjoj emisiji sa voditeljem Ognjenom Nestorovićem Miljana će otkriti sve novitete nakon završetka ovog zabavnog programa.

Kulićeva je svojim učešćem u "Zadruzi" zaintrigirala milionski auditorijum, a to čini i kada nije deo ovog rijalitija. Ponosna mama svoje slobodno vreme provodi u društvu svog naslednika, a večeras će svoje utiske o majčinstvu podeliti i sa gledaocima Televizije Pink.

Osim što će pričati kako se snašla u ulozi majke, Miljana će otkriti i šta joj je doneo rijaliti i koliko se njen život promenio nakon toga.

Foto: RTV Pink

Pročitajte još: OBEĆAVA S*KS PRED KAMERAMA: Budući zadrugar nakon navodne veze sa Milicom Pavlović spreman da se prepusti ukućankama! (FOTO)

Dobro je poznato da je Kulićeva bez dlake na jeziku i da voditelj neće biti uskraćen za odgovor ni na jedno pitanje. Zato zauzmite svoje pozicije i ostanite uz Televiziju Pink.

D. B.

#Miljana Kulić

#Ognjen Nestorović

'