AKTUELNO

Ima ozbiljnu alergiju zbog koje joj iskaču plihovi po telu.

Pevačica Ivana Pavković već godinama uživa u skladnom braku sa kolegom Petrom Mitićem, sa kojim ima i sina Vujadina.

Iako deluje da u životu lepe pevačice sve ide kako treba, ona se nedavno susrela sa velikim problemom zdravstvene prirode. Naime, otkrivena joj je alergija na šminku, koju je inače primorana da nosi zbog posla kojim se bavi.

Imam alergiju od januara. Ali ozbiljnu alergiju i to na šminku. Pojave mi se plihovi po telu, koža mi ne reaguje najbolje na neku šminku i to jako dugo traje. Nije mi život ugrožen, ali sve to stvara neprijatnosti. Čak i na nastupima - rekla je nedavno Ivana.
I dalje sam pod terapijom. Nije opasno po život, ali je veoma neprijatno i zaista nije naivno. Moja doktorka kaže da treba strpljenja i vremena za alergiju, a ja se trudim da imam strpljenja i trenutno živim sa tim i trudim se da budem pozitivna - istakla je pevačica.

Pavkovićeva je sada odlučila da svojim pratiocima na Instagramu pokaže kako izgleda njeno prirodno izdanje, pa je podelila fotografiju na kojoj nema ni gram šminke.

PROČITAJTE JOŠ: Dara Bubamara provokativnim snimkom ZAPALILA Instagram, a OVIM je nasmejala sve! (VIDEO)

Ovaj selfi je za kratko vreme zaradio veliki broj lajkova i pozitivnih komentara, a pratioci su oduševljeni pevačicinim izgledom van scene.

Pink.rs

#Ivana Pavković

#Petar Mitić

'