AKTUELNO

Sprema se pravi spektakl.

Učesnici prve sezone rijalitija "Zadruga" prethodnih meseci su svojim postupcima uzburkali čitavu javnost, a interesovanje za njima ne jenjava ni dva meseca nakon završetka ovog zabavnog programa.

Miljana Kulić je od skoro dobila epitet prve rijaliti mame, a jedna je od zadrugarki koja je definitivno obeležila ovaj rijaliti program svojom iskrenošću, duhovitošću i ponekad ishitrenim potezima.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Novopečena mama je pre mesec dana na svet donela dečaka po imenu Željko, a njene misli su od tog trenutka usmerene samo na njega, o čemu govori i činjenica da je izvadila silikone iz usana i da je na njoj sve prirodno.

Zbog svega ovoga Miljana je večerašnji gost u specijanoj emisiji kod Ognjena Nestorovića. Voditelj će sa prvom rijaliti mamom povesti intervju o njenom učešću u rijalitiju "Zadruga", o periodu posle trudnoće, ali i svim novitetima iz njenog privatnog života.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Pročitajte još: SVI SU POLUDELI ZA NJOM! Luna objavila fotku u kupaćem, GORI INSTAGRAM! (FOTO)

Kulićeva je bila i te kako zanimljiva zadrugarka, a šta sada ima da kaže kada se ostvarila kao majka saznajte u novom izdanju ove emisije koja će se emitovati večeras od 23 časa na Televiziji Pink.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs

D. B.

#Miljana Kulić

'