AKTUELNO

Nije ni slutio da nešto ovakvo može da mu se dogodi!

Jedan od učesnika prve sezone "Zadruge", rijalitija koji je oborio sve granice gledanosti, Bora Santana, bio je veoma dobro prihvaćen od strane gledalaca ovog šou programa, pa nije čudo što i sad izaziva pažnju gde god se pojavi. On je po završetku rijalitija odmah snimio pesmu i počeo da nastupa, te puni klubove širom zemlje i inostranstva.

Foto: Privatna arhiva

On je odlučio da sebi da malo oduška i putuje Azurnom obalom, međutim, nije ni sanjao da tu može da mu se dogodi neprijatna situacija. Naime, on je napadnut na ulici!

Sve se odigralo kao na filmu. Bora je šetao promenadom u Nici, gde se inače dogodio teroristički napad pre dve godine, kad su odjednom iz jedne uličice izletela dva dečka, ne starija od 20 godina. Oni su nožem krenuli na Boru, koji u trenutku nije znao šta ga je snašlo. Vikali su na njega na engleskom i tražili novac, preteći da će ga poseći. Na sreću, nedaleko od mesta gde se sve dešavalo bila su dva policajca koja su odmah reagovala, inače ne znam kako bi se to završilo - rekao je izvor blizak Bori.

Foto: Pink.rs

Kako bismo proverili šta se desilo, portal Pink.rs je stupio u kontakt sa Borom.

Tačno je sve što ste čuli. Bio sam napadnut, sve se desilo iznenada i brzo, ali, na sreću, završilo se dobro po mene. Policajci su uspeli da uhapse tu dvojicu koji su me napali, a od mene su samo uzeli izjavu. Ne mogu da kažem da se nisam uplašio, nije svejedno kad ti se nešto tako desi, ali bitno je da sam se uspešno izvukao - zaključio je Bora.

Foto: Pink.rs

Kao što je i sam istakao, sreća je da se sve dobro završilo, te Bora sada može da nastavi sa svojim nastupima, a vi ako do sada niste poslušali njegovu pesmu "Bankrot" i pogledali spot to možete učiniti u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

'