AKTUELNO

Spreman je na sve!

Bojan Gaćeša uskoro će postati učesnik rijaliti programa "Zadruga 2", što je već poznato javnosti. Publika je Bojana imala priliku da vidi i u spotu Milice Pavlović i Ace Lukasa za pesmu "Kidaš me", nakon čega su se pojavili navodi da su Milica i on u ljubavnoj vezi.

Pre početka druge sezone najgledanijeg rijaliti programa ikada, "Zadruge", Bojan je u intervjuu za Pink.rs otkrio u kakvim je odnosima sa Milicom Pavlović, kako provodi dane pred ulazak, ali je govorio i o mogućim intimnim odnosima pred kamerama sa budućim cimerkama.

Foto: YouTube screenshot

Milica Pavlović je prošlost. Ništa nije ni bilo tu. Što se tiče žena, ja sam slab na žene. Neka napadaju. One mi ne predstavljaju problem. Vrlo je moguće da vidite i s*ks pred kamerama, spreman sam na sve - priča Bojan za Pink.rs

PROČITAJTE: ŽELJKO MITROVIĆ PONOSAN NA BOGATU KOLEKCIJU UMETNINA KOJE SU DANAS STIGLE U ZADRUGU: Ovo je najveći i najambiciozniji projekat ikada! (VIDEO)

Gaćeša nam je rekao i da će brinuti o fizičkom izgledu zadrugara, posebno zadrugarki, s obzirom na to da je on fitnes trener, a onda i otkrio kako će se ponašati u situacijama kada se ne bude baš najbolje slagao sa ukućanima.

Biću miran i fin, ali koliko ću se svađati to zavisi od drugih ljudi koliko će oni provocirati - govori Gaćeša.

Bojan je za Pink.rs rekao i da dane pred ulazak u Belu kuću provodi zajedno sa svojim prijateljima, da se polako pakuje i da je spreman za najveći projekat na našim prostorima, "Zadrugu 2".

Foto: RTV Pink

Najinteresantnije mi je delovala Zadruga od svega do sada. To bi mi bilo veliko životno iskustvo koje bih voleo da imam - izjavio je Bojan.

PROČITAJTE: MILICA PAVLOVIĆ BACILA OKO NA OVOG MOMKA: Pevačica navodnu vezu sa Lukasom koristila zbog marketinga? (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Bojan Gaćeša

'