AKTUELNO

Kad ona bude ovo pročitala neće se dobro provesti.

Bajker Dean Stejin iz Beograda jedan je od novih učesnika druge sezone rijaliti programa "Zadruga". Njega su gledaoci Televizije Pink imali priliku nedavno da vide u emisiji "Ekskluzivno".

Foto: RTV Pink

Dean je tada rekao da je prijatelj pevača Darka Lazića i otkrio da ima zanimljive se*sualne afinitete, te da je s vremena na vreme i svinger. Pred ulazak u "Zadrugu 2", Dean je razgovarao sa ekipom portala Pink.rs.

PROČITAJTE: NOVI UČESNIK 'ZADRUGE 2' JE PRIJATELJ DARKA LAZIĆA: Mnoge učesnice poludeće za ovim bajkerom, ali nekima se sigurno neće dopasti njegovi SE*SUALNI AFINITETI! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram

Ulazim u Zadrugu 2 da bih se pokazao u najboljem svetlu, da jednostavno nekim ljudima otvorim oči. Imam mnogo prijatelja i neprijatelja, ali i njih gledam kao prijatelje. Želim da se dokažem i pokažem u najboljem svetlu - priča Dean.

Stejin je predstavio javnosti i svoju devojku Minu Golubović, a za portal Pink.rs je progovorio i da li misli da će pred kamerama uploviti u novu vezu sa nekom od zadrugarki, kao što je to slučaj bio sa Slobodanom Radanovićem.

Foto: RTV Pink

Znaš kako... Nikad ne bih u životu menjao nešto što volim za neki kratak užitak. Ako voliš nekog, onda treba da budeš sa njom i ispoštuješ tu osobu, ali nikada se ne zna šta se može desiti - rekao je Dean za Pink.rs.

PROČITAJTE: BIVŠA ZADRUGARKA POKAZALA BUJNE GRUDI: OVA fotografija je mnoge ostavila BEZ DAHA! (FOTO)

Bajker je bio raspoložen da priča i o svom prijatelju, pevaču Darku Laziću, kog poznaje još i pre nego što je Lazić uplovio u muzičke vode.

On je izjavio da će me podržati. Dugogodišnji smo prijatelji, još pre nego što je on postao vrhunski pevač. Uvek me je podržavao. Ja sam uvek bio uz njega, tako da smatram da će i on biti uz mene. Ovo što mu se desilo, u to ne ulazim. Meni je bitno da je on dobro. Dublje neću ulaziti - govori Stejin.

Foto: Printscreen Instagram

Dean nam je za kraj razgovora rekao da će dane pred ulazak u "Zadrugu 2" provesti sa svojom devojkom i prijateljima od kojih očekuje veliku poršku. Takođe, dodao je i da će uživati i u vožnji po Beogradu, kao i da će mu njegov motor veoma nedostajati.

Autor: S. Kuvekalović

#Dean Stejin

'