AKTUELNO

Sada više niko neće za ovo da je pita!

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruge", Kristina Kija Kockar, privukla je veliku pažnju javnosti zbog situacije u kojoj se našla kada je, sada već bivši, suprug Sloba Radanović prevario pred milionskim auditorijumom sa Lunom Đogani.

Foto: Pink.rs

Ona sada uživa u životu i stvara muzičku karijeru, a ono što je mnogima upalo u oči jeste njeno prezime koje nije baš tipično za naše prostore. Sada je ona odlučila da objasni odakle potiče:

Moj otac je rođen u Kikindi, kao i njegov otac. Tako da smo mi tamo već starosedeoci. Negde sam čitala da je to Bunjevačko prezime. To je neki drugi narod koji je živeo na području Austrougarske. Ali, takođe postoji i neka teorija kada su Turci bili na području Srbije, kada su popisivali stanovništvo, ko nije hteo da kaže prezime oni su davali po nekom poroku, po nečemu po čemu je ta porodica bila poznata. Možda mi je neki čukundeda bio kockar, pa su tako stavili ili je moja porodica tako namerno stavila - objasnila je Kija.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, pevačici se desilo i to da joj je na Fejsbuku stigla prijava zbog "lažnog identiteta" a da li je to imalo veze sa prezimenom ili ne nije poznato.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'