AKTUELNO

Spremni da naprave potpunu pometnju u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija.

Blizanci koji su učešćem u jednom rijalitiju izazvali ogromnu pažnju javnosti, Dragutin i Miroslav Vasić, poznatiji kao Giba i Mika, zajedno sa roditeljima Radetom i Radom, biće učesnici druge sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima "Zadruga".

PROČITAJTE JOŠ: ONA ULAZI U ZADRUGU 2: Bila je u centru SKANDALA zbog PORNO SNIMKA, a sada je spremna da napravi POTPUNI HAOS U NAJGLEDANIJEM RIJALITIJU IKADA!

Foto: Printscreen Instagram

Čuveni blizanci, koji su se proslavili kao rijaliti učesnici, od jeseni će imati priliku da zabavljaju gledaoce TV Pink na specifičan način, kako su to radili i pre skoro tri godine. U međuvremenu su njih dvojica živeli potpuno izolovano od javnost, provodeći vreme u Maloj Plani nadomak Prokuplja, a neko vreme su živeli kod jedne starice iz Hrvatske, s kojom su imali ugovor o doživotnom izdržavanju.

Foto: Printscreen Instagram

Tokom rijalitija ostali su upamćeni po smehu, zanimljivim dosetkama, ponekoj svađi, ali i po tome što su se oblačili kao žene. Kasnije se spekulisalo da je jedan od blizanaca promenio pol, ali ni Miki ni Giba nisu hteli o tome da govore.

Foto: Printscreen Instagram

Nema sumnje da će Mika i Giba napraviti potpunu pometnju u ''Zadruzi 2'', a kako će se snaći u impozantnom gradu sa roditeljima ostaje da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Mika Vasić

#Rijaliti Zadruga

'