AKTUELNO

Nije joj svejedno.

Aleksandra Subotić, jedna je od troje sigurnih učesnika rijalitija "Zadruga 2". Pre nekoliko dana, ona je doživela veliku neprijatnost. Naime, prema njenim navodima, nju je napao bivši dečko Aleksandar Čabarkapa i naneo joj povrede na licu.

Foto: Printscreen Instagram, Pink.rs

Nadležne vlasti su odmah reagovale i njemu je određen pritvor. Međutim, danas je Čabarkapa pušten na slobodu, što je izazvalo veliki strah i nesigurnost za Subotićevu.

Foto: Printscreen Facebook/Printscreen Instagram

Zbog ovoga smo stupili u kontakt sa budućom učesnicom "Zadruge 2", a evo kako se ona oseća povodm njegovog puštanja iz pritvora.

Iskreno, nije mi drago što je pušten. Odmah sam povodom toga zvala advokaticu i ona mi je rekla da se ne brinem, da je postupak u toku, da bilo šta da proba da uradi, da me vređa, da me napadne Ili da mi priđe da će biti odmah biti sankcionisan. Trudim se da ne budem u strahu i da razmišljam pozitivno, da se skocentrišem na neke lepe stvari u svom životu. Moram da demantujem da je bilo ko dobio prekršajnu prijavu, ni ja, ni on je nismo dobili - to nije istina, isto kao i za zabranu prilaska. Iako bih najviše volela da je izrečena, ali nažalost nije! Ali potrudiću se uz pomoć svog advokatskog tima da bude što pre - rekla je za Pink.rs Aleksandra.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: NAKON NAVODA DA IMA VANBRAČNO DETE, SLOBA PRESAVIO TABAK: Muka mi je više od toga, TUŽIĆU ŠABANE!

Da li će se bivši partneri ponovo susresti i kako se se odvijati dalji postupak njihovog suđenja, ostaje da saznamo.

D. B.

#Aleksandar Čabarkapa

#Aleksandra Subotić

'