AKTUELNO

Ljubav cveta.

Ćerka najveće estradne zvezde na našim prostorima, Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, nedavno je krenula majčinim stopama i zaplovila muzičkim vodama.

Ona je snimila svoju prvu pesmu "Savršen par", za koju je uradila i visokobudžetni spot. Ova numera naišla je na sjajne reakcije publike, a Anastasija može sa ponosom da kaže da je postigla ogroman uspeh.

Iako se u ekranizaciji ovog singla pojavljuje zgodni maneken, koji je sjajno odigrao svoju ulogu zavodnika čijem šarmu nije odolela ni Ražnatovićeva, njeno srce je osvojio ipak neko drugi.

Cecina ćerka već neko vreme uživa u ljubavi sa Đorđem Kuljićem, koji potiče iz ugledne porodice i kome je najverovatnije posvećena pesma "Savršen par".

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: JOŠ NIJE GOTOVO: Luna se spetljala dok je pričala o Slobi, pa se IZLANULA šta sada misli o svemu I DA LI SE NADA NOVOJ LJUBAVI U ZADRUZI 2! (FOTO)

Moj ljubavni život i te kako je bio pod lupom javnosti svih godina i to je bilo pretrano. Mislim da to treba da ostane privatni deo mog života jer ne želim na taj način da se eksponiram. Ne krijem ga, već nismo pristalice da se javno pokazujemo - objasnila je Anastasija i istakla da se sa izabranikom neće skoro pojaviti u javnosti.

Kako izgleda ovaj zgodni dečko koji je osvojio srce mlade muzičke zvezde pogledajte u nastavku.

Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

'