AKTUELNO

Mislili su da ih niko ne gleda.

Sara Reljić i Vladan Vojnović, Vojke Đans, važe za jedan od najskladnijih parova koji su svoju vezu započeli pred kamerama najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge".

S obzirom na to da su njihove muzičke karijere krenule uzlaznom putanjom po napuštanju Bele kuće, oni rade punom parom, ali su ipak našli malo vremena za sebe, te su otputovali na letovanje.

Foto: Pink.rs

Spas od vrelih letnjih dana našli su na hrvatskom primorju, gde će, kako saznajemo, snimiti i spot za njihovu zajedničku pesmu, koja bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana.

Njih dvoje su u "Zadruzi" retko razmenjivali nežnosti i vešto su se krili od kamera, čak i kada su imali intimne odnose, ali na moru im to nije pošlo od ruke.

Foto: Pink.rs

Saru i Vojketa su ponele strasti, pa su se dohvatili u plićaku, kada su mislili da ih niko ne gleda. Ipak, oštro oko našeg paparaca uhvatilo je ovaj prizor, koji definitivno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: Pink.rs

Reper nije mogao da odoli bujnim oblinama svoje lepše polovine, te se bacio na masažu njene zadnjice dok je ona pokušavala da obuzda grudi koje su pretile da izvire iz minijaturnog bikinija.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: NOVI UČESNIK 'ZADRUGE 2' JE PRIJATELJ DARKA LAZIĆA: Mnoge učesnice poludeće za ovim bajkerom, ali nekima se sigurno neće dopasti njegovi SE*SUALNI AFINITETI! (VIDEO)

Kako se vama čine ove vrele fotografije popularnog rijaliti para sa letovanja?

S. K. / R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Vladan Vojnović

#Vojke Đans

'