AKTUELNO

Ne može na miru da se odmori.

Dušica Jakovljević, voditeljka rijalitija koji je pomerio sve granice gledanosti, "Zadruge", otputovala je na godišnji odmor sa decom u Egipat, ali ih je dočekala prava drama kada je odmoru došao kraj.

Foto: TvPink Printscreen

Iako već ima iskustva sa neprijatnim situacijama na odmoru, Dušica je ovog puta vidno zabrnuta jer su sa njom krenula i maloletna deca. Voditeljka je na sve načine pokušavala da nađe rešenje i ukrca se na let koji je otkazan i skinut sa rasporeda letenja.

Foto: Printscreen Instagram

- Putnici iz Srbije zarobljeni na aerodromu u Hurgadi! Od dva sata nemamo nikakve informacije o našem letu! Let je pre sat vremena skinut sa reda letenja! Pet puta sam pokušala da dođem do nekoga, tri puta su me lagali, a dva puta tražili da im dam psaoš! Imamo jedno dete sa temperaturom, deca spavaju po prljavim pocepanim stolicama! Horor - glasila je Instagram priča voditeljke.

Podsećanja radi, Dušica je nedavno doživela još jednu neprijatnost kada je brod kojim je plovila udario u drugi brod. Na sreću, sve se dobro završilo te Dušica i njena porodica nisu povređeni.

Pročitaj više: NOVI PORNO-SKANDAL PEVAČICE! SVE SE VIDI: Procurile fotografije na kojima je SEVERINA POTPUNO GOLA!

I. R.

#Dušica Jakovljević

'