AKTUELNO

Prijao joj je odmor, ali i pogledi muškaraca.

Luna Đogani, jedna od učesnica najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruge", ostavila veliki pečat tokom boravka u istom zbog činjenice da se zaljubila u oženjenog muškarca. Naime, ona je stupila u emotivnu vezu sa Slobodanom Radanovićem i zbog toga često dovedena na rub srama i osuda.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je rešila da posle završetka ovog zabavnog programa da sebi malo oduška i otputuje u Dubai sa svojim najboljim drugom, a tamo je nisu zaobišli pogledi muškog dela sveta koji su bili opčinjeni njome.

U večerašnjoj specijalnoj emisiji sa voditeljem Ognjenom Nestorovićem ona je podelila iskustva sa letovanja, ali i otkrila da li joj je neki momak privukao pažnju.

Nije bilo nekih ponuda, ali stvarno su me gledali. Ja sam bila retko viđena plavuša, mene su muškarci gledali, dobacivali mi. Ja se samo nasmejala i okrenula. Devojke su mi više prilazile, pitale me gde sam kupila kombinezon, rekli su mi da sam lepa, da mi je lepa kosa. Prijalo mi je sve to - podelila je Luna svoje utiske.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: BIVŠI ZADRUGAR SE PODMLADIO: Evo kako izgleda posle posete PLASTIČNOM HIRURGU! (EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE)

D. B.

#Luna Đogani

'