AKTUELNO

Evo šta Maca radi pre nego što ode na spavanje!

Bivša učenica rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti, "Zadruge", Senada Nurkić, poznata kao Maca Diskrecija, sa svojim pratiocima na Instagramu podelila je šta radi pred spavanje.

Foto: Pink.rs

Njeni verni fanovi navikli su da ih Maca svakodnevno obraduje provokativnim fotografijama i video-snimcima, ali niko nije očekivao da će starleta ovo podeliti sa svojim pratiocima.

Foto: Printscreen Instagram

Senada je na društevnoj mreži Instagram objavila video-snimke u kojima je pokazivala delove tela uz promociju svoje nove pesme.

Mnogi su se složili da najviše vole baš ovaj Macin deo tela, pa je odučila da svoje verne fanove obraduje i pokaže svoje međunožje.

Foto: Printscreen Instagram

Maca često u prvi plan stavlja svoje buje grudi, pa tome nije odelela ni ovaj put.

Foto: Printscreen Instagram

Starleta je na poseban način pratocima poželela da lepo spavaju i okačila video-snimak u okviru storija na Instagramu i napisala "Laku noć".

Foto: Printscreen Instagram

Kako su svi očekivali da će ih Maca počastiti još jednom fotografijom pred spavanje, jer ipak crvene gaćice slute na radost, ona je to i uradila ali na neočekivan način. Naime, pevačica je okačila snimak gde se vidi kako pred spavanje jede burek.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: NJENE KOLEGINICE SU VIŠE OBUČENE NA PLAŽI! Rada fanove ostavila BEZ DAHA! (FOTO)

K. K.

#Burek

#Maca Diskrecija

#grudi

#međunožje

'