AKTUELNO

Bivši supružnici će uskoro ukrstiti glasove?!

Kristina Kija Kockar ušla je u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima "Zadrugu" kao bivša stujardesa i prevarena supruga pevača Slobodana Radanovića, a iz Bele kuće izašla kao pobednica i miljenica nacije.

Foto: Pink.rs

Nakon što je rijaliti završen, Kija je zaplovila muzičkim vodama i snimila svoju prvu pesmu sa grupom Ministarke, koja nosi naziv "Ne vraćam se na staro". Kockareva je trenutno na turneji po crnogorskom primorju, gde skoro svake noći peva, a na njenim nastupima se uvek traži karta više.

Po pisanju pojedinih medija, Kristina je dobila nekoliko ponuda da započne turneju sa svojim, sada već bivšim suprugom. Kako bi proveliri ove navode, kontaktirali smo Kiju a ona je potvrdila naša saznanja.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: DOK JE BILA U BELOJ KUĆI, NIKO NIJE ZNAO DA ON POSTOJI! Marija Ana šokirala sve: ŠTA MENI OVO DETE RADI! (FOTO)

Pa, ima ponuda, ali to rešava naš menadžer Goran Lečić Leka. Ljudi nas zovu sa svih strana, ali nasupe prepuštam menadžeru. Sad sam fokusirana na već zakazane nastupe i na snimanje moje nove pesme. Ukoliko dođe do turneje po Americi i Kanadi, verujem da će to biti spektakl - rekla je Kristina.

Foto: Pink.rs

Kija i Sloba su trenutno među najtraženijim izvođačima na našim prostorima, a ukoliko bi ukrstili glasove, to bi bez sumnje bio pun pogodak za oboje.

R. L.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'