AKTUELNO

Nešto ga je izbacilo iz takta.

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Slobodan Radanović se u pomenutom zabavnom programu prepustio emocijama, pa uplovio u ljubavnu romansu sa modnom blogerkom Lunom Đogani, uprkos činjenici što je u tom periodu bio oženjen Kristinom Kockar.

Foto: RTV Pink

Ovaj postupak ga je doveo na tanak led, pa je po završetku "Zadruge" ostao je i bez devojke, ali i bez supruge. Iako je prema njegovim rečima, iskusio veliku ljubav, bile su neizostavne osude bivših cimera, ali i milionskog auditorijuma.

Pored ovoga, Sloba je u nekoliko navrata naglasio da ne želi da obnavlja ono što je imao sa Kristinom i Lunom. Radanović je vrlo aktivan na društvenim mrežama, pa svojim objavama često zaintrigira javnost, ovoga puta je ispisao veoma odsečne reči, a ko je bio inspiracija za to, ostaje nepoznato.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: BIVŠU ZADRUGARKU OPSEDALI DEMONI: Usta su mi bila puna sopstvene krvi! (FOTO)

Nisam mario juče, danas me baš zabole, verovatno me neće biti briga sutra - napisao je Sloba u okviru svog Instagram storija sa slikom slavnog glumca Leonarda Dikaprija.

Da li se ova poruka odnosi na ono što je imao sa bivšom suprugom i devojkom ili pak na probleme koji su ga svakodnevno "saletali", ostaje da saznamo.

No, sve ovo se nije odrazilo na njegovu karijeru, koja je krenula uzlaznom putanjom. Radanović svakodnevno puni klubovi, a atmosfera je, kao i uvek, na zavidnom nivou.

D. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'